لیست اختراعات ايمان آهنيان
اين اختراع، توسعه يك كاوشگر مايكروويو جديد غير مخرب براي محل تشخيص و اندازه ترك هاي سطحي در فلزات است. اين كاوشگر با بهره گيري از اتصال متقابل ذاتي در ساختار آرايه براي تعيين زاويه، محل قرار گيري و ابعاد شكافهاي سطحي در فلزات مورد استفاده قرار گرفته است. از ويژگي هاي اصلي اين كاوشگر توانايي پويش الكترونيكي منطقه مورد نظر است، بنابراين اجتناب از زمان بازرسي زياد و نويزهاي ناخواسته در پويش مكانيكي حذف گرديده است. نتايج نظري و تجربي براي نمونه هاي دو سلولي پروب آرايه هنگام اسكن يك نمونه فلزي كه حاوي يك ترك سطحي است مورد مطالعه قرار گرفته است و نشان داده شده است كه كاوشگر قادر به تعيين جهت گيري، موقعيت و ابعاد ترك هاي سطحي است.
پيش از اين، توسط اعضاي اين گروه اختراع \\"سامانه هوشمند توليد محلول مولتي اكسيدان براي ضدعفوني آب، فاضلاب، و سطوح\\" به ثبت رسيد. اكنون با نصب تجهيزات مورد نياز در يك سايت تصفيه آب شرب (سختي گيرها، آب شيرين كن، مولد برق، سامانه گندزدايي آب، سامانه بسته بندي آب، ابزارهاي كنترلي و مخابراتي و ...) در يك سامانه واحد قابل حمل، نو آوري جديدي صورت گرفته است. اين سامانه در سه تيپ مختلف طراحي شده است كه دو تيپ آن هم اكنون ساخته شده است. ساخت تيپ سوم در دست اقدام است. اين سه تيپ عبارتند از: 1- مجموعه نصب شده روي يدك كش 2- مجموعه نصب شده پشت خودروي پيك آپ 3- مجموعه نصب شده داخل باكس نظامي قابل حمل توسط دو نفر
بر اساس حجم و ويژگيهاي شيميايي و فيزيكي آب مورد نظر و اندازه گيريهاي صورت گرفته توسط حسگرهاي قرارداده شده در مسير، ميزان توليد محلول ضد عفوني كننده تعيين مي گردد. به منظور افزايش ظرفيت توليد و كاهش ميزان تجهيزات و فضاي مورد نياز، سلهاي الكتروليز به صورت سري يا موازي در كنار هم قرار گرفتهاند. با تزريق نمك دستگاه شروع به فعاليت مينمايد. محلول آب نمك وارد بخش آندي همه سلهاي الكتروليز كه به صورت سري قرار گرفته اند و بخش كاتدي سل اول مي شود. محلول كاتوليت توليدي در هر سل وارد سل بعدي مي شود. به اين ترتيب محلول كاتوليت توليدي چند برابر غليظ مي شود و حجم كمتري را اشغال كرده و قابليت بهره وري بيشتري خواهد داشت. مجموع محلول مولتي اكسيدان توليد شده در بخش آندي هر يك از سل ها وارد خط شده و يا در مخزن¬هايي ذخيره مي¬گردند. در سلهاي الكتروليز كه به صورت موازي قرار گرفته¬اند، محلول آب نمك وارد بخش آندي و بخش كاتدي همه سل ها مي-شود. محلول آنوليت، كاتوليت و خنثي توليد شده توسط سل ها در مخازن ذخيره مي شود تا بر اساس نياز به مصرف برسند. با اين كار، اختلاف پتانسيل مورد نياز تأمين شده توسط يك منبع تغذيه با ولتاژ پايين تر و ظرفيت جريان متناسب با سل هاي الكتروليز منجر به كاهش هزينه تجهيزات مورد نياز سامانه مي شود. به اين ترتيب بهره وري سامانه با استفاده از تجهيزات جانبي كمتري افزايش خواهد يافت. همچنين در زمان توليد، بخش تشخيص عيوب قطعات سامانه را مورد پايش قرارداده و در صورت تشخيص عيب و يا كاهش راندمان توليد اقدامات مناسب پيشگيرانه و اصلاحي از جمله شستشوي ويژه سل الكتروليز را انجام ميدهد. در حين توليد و تزريق محلول ضدعفوني كننده، پارامترهاي مهم مربوط به آب (مثل ميزان سختي، pH، كلر، پتانسيل اكسايش كاهش) توسط حسگرهاي تعبيه شده در چند نقطه از شبكه آبرساني اندازهگيري و گزارش ميشوند.
خلاصه مبدل آيفن هاي معمولي به آيفن تصويري ريموت دار تصويري ريموت تصويري آيفن با همت گروهي از دانشجويان به بهره برداري رسيده است و اين نياز حس مي شود كه با توجه به گسترش آيفن هايي كه وجود دارد شرايطي فراهم شود كه اين ريموت ها با آيفنهاي معمولي كه در اكثر خانه ها در حال استفاده است هماهنگي و تطبيق داشته باشد. وسيله اي كه در ذيل معرفي مي شود دستگاهي است كه آيفن هاي عادي را به آيفن تصويري تبديل كرده و در كنار آن ريموت تصويري را نيز با قابليت تطبيق پذيري با اين آيفن ها فراهم مي كند. اين دستگاه از بخشهاي مختلفي تشكيل شده است كه با توجه به آيفنهاي تصويري تمام قابليت هاي موجود را دارد و همينطور با تطبيق پذيري با آيفنهاي عادي اين امكان را براي شهرونداني كه از آيفنهاي تصويري استفاده نمي كنند فراهم مي كند كه به صورت تصويري و هم به صورت ريموت با محيط خارج از خانه ارتباط برقرار كنند. لازم به ذكر است ريموت تصويري آيفن وسيله اي است سبك و قابل حمل كه با فراهم آوردن و تلفيق سه امكان نمايش تصوير در ريموت، توانايي برقراري مكالمه با بيرون ساختمان و امكان باز كردن درب از طريق ريموت مي تواند به عنوان يك وسيله كامل براي استفاده در هر نقطه از منزل مورد استفاده قرار گيرد.
امروزه فراهم آوردن امكانات براي تسهيل زندگي آپارتمان نشيني از نيازهاي اساسي مي باشد. از جمله اين ادوات مي توان به آيفن هاي تصويري اشاره كرد كه اين امكان را به ساكنين آپارتمان ها مي دهد كه به صورت صوتي و تصويري با محيط بيرون از ساختمان ارتباط برقرار كنند. كه اين امر باعث صرفه جويي در وقت مي شود وهمچينين به ايجاد امنيت براي ساكنين آپارتمان كمك شاياني مي كند. يكي از اساسي ترين مشكلات استفاده از آيفن ها، طي كردن مسيري در منزل و رسيدن به محل نصب آيفن مي باشد كه اين امر هميشه براي افراد مختلف ميسر نبوده و بسته به شرايط مختلف (از جمله خانم هاي خانه داري كه وقت بيشتري را در آشپزخانه صرف مي كنند و افراد كهنسال كه تردد سريع در منزل برايشان مقدور نمي باشد) اين امكان وجود دارد كه ساكنين زمان كافي براي رسيدن به محل آيفن را نداشته باشد كه اين امر باعث مي شود مراجعه كننده به درب ساختمان از خواسته خود بدون حصول نتيجه خاصي صرف نظر نمايد. اين مشكل كه براي ساكنين ساختمان و مراجعين براي استفاده از آيفن وجود دارد باعث شكل گيري اين ايده مي شود كه اگر بتوان آيفن ها را به طريقي از راه دور كنترل نمود به ميزان قابل توجهي مي توان بر مشكل مطرح شده براي آيفن فائق آمد. ريموت تصويري آيفن وسيله اي سبك و قابل حمل مي باشد كه با فراهم آوردن و تلفيق سه امكان نماش تصوير در ريموت، توانايي برقراري مكالمه با بيرون ساختمان و امكان باز نمودن درب از طريق ريموت مي تواند به عنوان يك وسيله كامل براي استفاده در هرنقطه از منزل مورد استفاده قرار گيرد.
موارد یافت شده: 5